مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت توقیف خودرو در پارکینگ

باسلام...من یک خانم هستم که خودرویی از خانومی معامله کردم اما به دلایلی نتونستم برم برای فک پلاک ایشون شکایت کردن و گفتن برای اینکه رضایت بدم باید خسارت بدین چون ایشون گفتن ایران خودرو ثبت نام خودرو کردن چون پلاک به نامشان بود رد شدن ایشون هم گفتن باید خسارت بدین تارضایت بدهم رفتیم شورای حل اختلاف اونجا رای به نفع من صادر شد چون خواسته فروشنده قابل قبول نبود رای رفت تجدید نظر بعد 20 روز دادگاه عمومی باز هم رای به نفع من صادرشد 3ماهه ماشین من توقیف هست و من هم سرویس مدرسه هستم ایامیتونم از فروشنده شکایت کنم و ضررو زیانم را بطلبم یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.