مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن تمامی حساب ها

سلام وقت بخیر
بنده خانمم برای مهریه و نفقه از من شکایت کرده ولی دادسرا بدون اطلاع به بنده نامه ای به ایشون دادن ک کل حسابهام رو بستن ، حالا من بنده واسه رفع مسدودی حساب باید چیکار کنم؟
ضمنا من هیچ خبری از شعبه مسدود کننده حساب ندارم فقط میدونم ک در شهر آبادان اقدام کرده بودن

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا به شما بگویند کجا مسدود نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به شعبه بانک مراجعه نمایید نامه مسدودی را به شما ارائه می‌دهند سپس مراجعه کنید