مشاوره حقوقی رایگان - چگونه زوجه رو مجبور کنم بیاد شورا جوابگو باشه

با سلام دوستان من 3 ماه پیش اظهارنامه دادم به زوجه که صیغه هستیم ولی توجه نکرد و میدونم الان میخوام از شورای حل اختلاف درخواست الزام ب تمکین رو بدم باز توجه نمیکنه و نمیاد شورا حقیقت فقط مهمه برام بیاد شورا چه راه هایی وجود داره مجبور بشه بیاد شورا در ضمن من ازش 300 میلیون طلب دارم از این راه چی مامان با الزام به تمکین میتونم عنوان کنم که حداقل اگه تمکین نکرد واسه طلب مجبور بشه بیاد شورا میشه راهنمایی کنید ممنون میشم البته اینم بگم هدف اولم اینه صحبت کنیم تو شورا بلکه به نتیجه برسیم هزینه الکی نکنم برای تمبر و دادخواست نشد از دادگاه اقدام کنم برای طلب آیا از همون شورا نمیشه بفرستند دادگاه اگه تمکین نکرد بگم بدهکاره بخوانش بیاد شورا یا بفرستند ازهمون جا به دادگاه بابت بدهی ممنونم امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی امکان‌پذیر نمی‌باشد هرمی‌بایست مسیر خود را طی نماید