مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین در دوران نامزدی

با سلام. نامزدم مدت یک هفت هست که من رو ترک کرده است. مادر او خرید پارچه رو بهانه کرده و اون رو برد. به بهانه این که با خانواده ام مشکل دارد من به نامزدم زنگ زدم و گفتم برگرد ولی میگوید خانواده ام مشکل دارند. دوستان چی کار کنم از اون وقت دیگر زنگ نزدم. خانواده اش دخالت میکنند و اون هم دهن بین شدید است.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. تمکین و عدم تمکین پس از ازدواج معنا پیدا میکند و نه در دوران نامزدی. دوره ی نامزدی صرفا برای شناخت و اجتناب از شکست در زندگی است و بار حقوقی در این موارد و نیز الزام به ازدواج برای طرفین ایجاد نمی کند.