مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد

با سلام و خسته نباشید همسر بنده بعد از 2ماه که عقد کردیم از پدر بنده طلب ملک کرد که باید یه خونه به نام من بزنید من حق طلاق دارم من هرچی میگم باید قبول کنید وگرنه آنقدر نفقه میگیرم تا مجبور شوید خانه به نام من بزنید ، 1سال نفقه میریزم به دلیل شرایط خاص کاری که دارم میخواستم ازدواج کنم ولی نمیتوانم به دلیل عدم تمکین درخواست ازدواج مجدد به دادگاه بدهم آیا راهی است ?

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

اگر همسرتان باکره باشد می تواند تا دریافت نصف مهریه از شما تمکین نکند و شما هم مجبور هستید نفقه او را پرداخت کنید. در این حالت چون همسرتان از حق مکتسبه قانونی خود استفاده کرده، دادگاه اجازه ازدواج مجدد به شما نخواهد داد. مگر اینکه نصف مهریه او را بدهید و آن وقت باز هم تمکین نکند و شما رای بر عدم تمکین (نشوز) ایشان بگیرید که در اینصورت می توانید از دادگاه تقاضای صدور اجازه ازدواج مجدد بکنید که دادگاه رای به نفع شما خواهد داد.