مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد در دوران حق حبس

نامزد بودیم زنم هم از جلو و هم عقب باکره هست نفقه و مهریه اجرا گذاشته شده و طبق رای پرداخت میشه. خانم حق حبس داره و حاضر به تمکین نیست. منزل پدرش هست و دیگه نمیبینمش. ایا قانونا میتوانم درخواست ازدواج مجدد بکنم و دادگاه قبول میکنه؟ یا چون حق حبس داره امکانش نیست؟

پاسخ ها :

درخواست ازدواج مجدد در دوران حق حبس درخواست ازدوج مجدد حق حبس زوجه ازدواج حق حبس