مشاوره حقوقی رایگان - قهر کردن طولانی همسر در عقد

سلام
بنده 20 ماه پیش عقد کرده ام
حدود دوهفته است که همسرم به بهانه های مختلف نه جواب گوشی میدهد نه اجازه میدهد او را ببینم
می‌گوید اگر به منزل ما آمدی یا زنگ زدی دعوا راه میندازم و مهریه اجرا میگذارم و از این باب حرفها
یه واحد خانه دربست داریم که میگه اینجا نمی‌خوام عروسی کنیم و ساکن بشیم
شغل من را نیز بهانه کرده که چرا با پدرت کار می‌کنی
درضمن بنده هم نیاز جنسی هم روحی دارم و تو این مدت خیلی اذیت شده ام
در این مدت هر نوع رابطه ای که شرع و عرف اجازه داده داشتیم
لطفاً من را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همسر شما بطور غیر مستقیم اشاره به حق حبس خود دارد برای اجابت خواسته های خود بهتر است موانع را رفع کنید