مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اموزشگاه آرایشگری

سلام. من و 3نفر دیگر از یک آموزشگاه مراقبت زیبایی به سازمان فنی حرفه ای شکایت کردیم، به دلیل گرفتن هزینه های چند برابری نسبت به نرخ مصوب سازمان ، اضافه کردن متن بالای امضا و اثرانگشت ما بعد از امضای قرارداد، عدم تحویل نسخه دوم قرارداد و چند مورد دیگر. سازمان به نفع ما رای نداد با دلایل مبهم خودشون! ما تصمیم به شکایت قضایی داریم برای سوءاستفاده از سفید امضا و … . چند درصد ممکن هست شکایتمون به نتیجه برسه و بتونیم پولمون رو پس بگیریم؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود عنوان شما جعل اسناد می‌باشد و نیز استفاده از سفید امضا لذا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید لطفاً میزان رضایت خود از پاسخ را در نظرسنجی اعلام بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بررسی شود که موضوع شما از سفید امضا چه می‌باشد