مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

عرض ادب
من مورد کلاهبرداری تلفنی قرار گرفتم مبلغ 130 میلیون ، شکایت کردم در دادسرای کیفری منع تعقیب صادر شد در دادگاه تجدید نظر هم همینطور
الان قصد دارم از دادگاه حقوقی اقدام کنم آیا توصیه میکنید ؟
سه ماه پیش هر سه حسابی که پول من به آن ها واریز شد مسدود بودند توسط پلیس فتای قم
الان برام سوال هستش ، از کجا بفهمم هنوز پول در حساب هست و این که با توجه به هزینه داشتن دادگاه حقوقی ، آیا امکانش هست اون جا به کارم رسیدگی بشود و توقیف مال یا رد مال اتفاق بیوفته ؟

پاسخ ها :

کلاهبرداری تلفنی رسیدگی به پرونده در دادگاه حقوقی پرونده کلاهبرداری کلاهبرداری