مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با استعفا

با سلام، بنده 8سال سابقه پرستار جایگزین بیمارستان تامین اجتماعی بودم و شامل تبدیل وضعیت ایثارگری شدم و بعد از شکایت در دیوان حکم بر تبدیل وضعیت بنده صادر شد ولی قبل از آمدن حکم دیوان، بنا به شرایط سنی که داشتم در آزمون پیمانی بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان دیگر قبول شدم و شروع به کار کردم الان که حکم قطعی دیوان به نفع بنده صادر شده خواستار کار در بيمارستان شهر خودم میباشم لذا طی مراحل کارای اداری، از منابع انسانی سازمان نامه زدن که برگشت من به بیمارستان شهر خودم مشروط بر قبولی استعفا از بیمارستانی که مشغول میباشم گذاشته، که متاسفانه اینجا حاضر به پذیرفتن استعفایم نمیباشد و میگویند تعهد 5ساله داده اید و باید بمانید حال ممنون میشم راهنمایی کنید که از طریق دیوان میتونم پیگیر شوم و حکم استعفایم رو بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بر اساس مفاد تعهدنامه عمل نمایید
و استعفا باید توسط سازمان مورد پذیرش قرار بگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما تعهد پنج ساله دارید و باید مقید به تعهد خود باشید