مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین کارفرما و پیمانکار

پیمانکار با توجه به دریافت 90 درصد پول کار سرسرا و پشت بام را انجام نداده و مکررا میگوید انجام خواهم داد ایا من میتوانم کارهای نازک کاری را انجام دهم یا خیر در ضمن سازه بتونی است و ظاهرا در سازه پله ها مشکل محاسبات دارد و خود پیمانکار متاسفانه محاسب هم هست. نظام مهندسی میگوید محاسبه نقشه سازه فلزی پله ها را طراحی کند و بیاورد اگر تاییدیه گرفت کار حل است و اگر تاییدیه نگرفت باید ستونها را تقویت کند و همان سازه بتنی بریزد ممنون

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگر نازك كاري با اقدامات بعدي وي به كار شما لطمه نميزنه خوب ادامه بديد تا اون هم وقت بزار بياد بقيه كار رو انجام بده