مشاوره حقوقی رایگان - جبهه رفتن پدر

سلام پدرمن تقریبا8 سال به صورت داوطلبانه جبهه رفته است،در اهواز از طریق مسجد اعزام میشده به جبهه، بعد از پایان جنگ فوت میکنن هیچ کارت ایثارگری ندارن
ایا میشود برای فرزندان و همسر ایشان حقوق و مزایای در نطر گرفت؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست ابتدا برای کارت ایثارگری اقدام نمایید با توجه به اینکه حضور ایشان داوطلبانه بوده می‌توانید از امتیازات استفاده کنید