مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم حیاط مشاع

طبقه همکف از خانه قدیمی سه طبقه تک واحدی درمنطقه شش تهران هستیم.
دوملک مشابه درسمت چپ وراست ملک ما هست که ظاهراتمایل به تخریب و نوسازی دارند.
حیاط حدود40 متر و زیرزمین 60متر ومشاع هستند اما راه ورود به هر دو از اتاق خواب منزل ما می باشد.
درصورت تخریب ونوسازی طبق عرف منطقه از حیاط وزیرزمین روی هم 30 متر نوساز به طبقه همکف میرسد،درست است؟یابیشتراست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عرف منطقه بایستی شناسایی شود تا پاسخ صحیح ارائه شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شهرداری مراجعه نمایید اسناد و مدارک و ملک می‌بایست توسط کارشناسان بررسی شود