مشاوره حقوقی رایگان - اثبات امانتی بودن سیم کارت

سلام
بنده دسته دوستم سیم کارتی داشته ام که به نام خودم بوده که هیچ استفاده ای از برج 5 نشده
فقط سه روز در برج 10 روشن کرده و از جانب من به خودش پیام داده که مثلا من 5تا سکه بهش بدهکار هستم به جز شماره خودم به دوتا شماره دیگر هم پیام داده
ایا راهی هست برای اینکه ثابت بشه من کاری نکردم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پرینت مکالمات یه نظر قابل تشخیص است که دست چه کسی بوده و در گوشی چه کسی استفاده شده است

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

بایستی اثبات شود به چه علتی سیم کارت دست ایشون بوده-البته با تطبیق سریال کوشی و سیم کارت ممکن است اثبات گردد.
همچنین اگاه باشید چنانچه نامبرده قصد ریافت وجه از شما داشته باشد باید از طریق تنظیم دادخواست حقوقی علیه شما اقدام نماید که مراتب مستلزم پرداخت هزینه دادرسی میباشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید ثابت کند طلبکار هست صرف پیامک اثبات کننده بدهی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئولیت با شما می‌باشد از خود دفاع کنید