مشاوره حقوقی رایگان - مالیات نقل و انتقال ملک

باسلام. در صورت انتقال سند با صلح عمری مالیات 25درصدی آن بر مبنای ارزش ملک که اداره دارایی محاسبه میکنه پرداخت میشود یا مبنای دیگری داره ؟ و آیا میشود با اعتراض مالیات کم بشود؟
آیا میشه اقساط پرداخت بشود؟
چون 25درصد ارزش ملک اینقدر زیاده که باید برای پرداختش آپارتمان را بفروشیم ‍مثلا یک آپارتمان 3میلیاردی 750میلیون مالیات بر درآمد اتفاقی دارد.

پاسخ ها :

مالیات نقل و انتقال ملک پرداخت اقساطی مالیات مالیات ملک مالیات