مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

با سلام و یک دنیا عرض ادب و احترام و خداقوت خدمت وکلای عزیزانی که بی منت و بدون هیچ دست مزدی برای ما وقت میزارید
حدود 6ماه پیش یکی از دوستانم نه زیاد صمیمی
از من خواست که برم خونش.من تنها تو تهران با موتور کار میکنم و بعضا میرم خوابگاه یا پیش دوستی و مادرم شهرستان هستش.
رفتم خونش فرداش بهم گفت بیا موتور هوندات رو بفروش من برات ادارمون موتور خوب از دم قسط برمیدارم.و پول موتورت رو بده من بدهیم رو بدم و ...
من هم قبول کردم انقد عجله داشت موتور 20میلیونی رو فروختیم 13میلیون و همون روز بعد فروش موتور پول زدم به کارتش و شبش رفتم در خونشون گفت رفتم شمال من هم دیگر درامدی نداشتم حتی خوابگاه برم.تا الان هم هی میگم من کل سرمایه زندگیم رو فروختم بهت دادم میگه میخواستی نفروشی مسیج نمیده یک بار بهم پیام داد و گفت جواب پیامت رو نمیدم که مدرک نشود برات یک بار هم گفتم میام جلوی محل کارت یک پیام داد و به خودم و پدرم که فوت کرده توهین کرد همین دیگه جوابی بهم نداده. معذرت میخوام یک کم سوالم با دردودل بود چون مادرم سرطان دارد و یک بیماری نادر به اسم لوپوس اون موتور خرج مادرم رو درمیاورد ووقتی دیدم شما رایگان راهنمایی میکنید بغضم ترکید .چون هم آشنا زیاد دارد و به قول خودش میگفت هروقت مشکلی داشتی هرچی باشه به من بگو با یک تک زنگ حلش میکنم هم از اینکه میدونست کسی رو ندارم خیلی اذیتم کرد ولی دیگه اون حس ضعف و تنها بودنو ندارم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.