مشاوره حقوقی رایگان - حکم مشارکت در قتل

یک شخص بر اثر خفتگیری برای ربودن ماشین و گوشی یک شخص دیگر موجب مرگ او با اسلحه شده
وی با دو نفر از دوستان خود تماس گرفته و آن ها را به بهانه ای به محل جرم کشانده و از آن ها خواهش کرده در ازای دریافت پول به او برای سر به نیست کردن جسد کمک کنند و ان را دفن کنند
و بعد چند ماه توسط پلیس دستگیر شده اند و قاتل اعتراف کرده که همدست داشته
حکم این دونفر که به او کمک کرده اند چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه همین اظهارات را قبول کند کسی که اقدام به قتل کرد قصاص خواهد شد و دوستان او که کمک کردند به جرم اینکه برای قاتل کمک کردند تا شناسایی نشه و دفن غیرقانونی مجازات خواهند شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم دو نفر دیگر قتل نیست مشارکت در مخفی نمودن جسد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاتل اعدام و دو نفر معاون هر کدام بین یک تا 5 سال حبس اگر قاتل را لو بدهند بخشیده می شوند