مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی با تهدید به انتشار عکس

سلام من دختری هستم 32ساله با پسری آشنا شدم و با هم آشنا شدیم ایشون ازمن چند تا عکس خواستند و من هم داده بودم اما ایشون پیامک داده که یا 500 تومن پول میریزی یا عکسات رو داخل گوشی تمام بچه محلات پسرا میریزم توروخدا راهنمایی کنید من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید