مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دوره ها

با سلام-من در یک نمایندگی خودرو کار میکنم قرارداد من و نمایندگی هم هر 3ماه به 3ماه است هر چند وقت یک بار از طرف تهران دوره 2 یا 3 روزه به نمایندگی نامه ارسال میگردد و بنده نیز فرم ماموریت را پر کرده و به دوره خودروی مورد نظر میروم نمایندگی حقوق و بیمه آن روزها و هزینه رفت و آمد را میپردازد ولی حق ماموریت مرا نمیدهد آیا این کار قانونی است؟
الان هم که میخواهم دیگر به آن نمایندگی نروم (بعد اتمام وقت نوشته شده در قرارداد ) نمایندگی همه هزینه هایی که تهران از حساب نمایندگی کسر میکند را از من میخواهد از اول کار هم چیزی درباره این موضوع به ما نگفته بودند و الان یهویی این همه پول را از من میخواهند لطفا مرا راهنمایی کنید. سمت مرا نیز در قرارداد کارگر ساده زده اند

پاسخ ها :

هزینه دوره کارگر حق ماموریت کارگر کارگر کارفرما