مشاوره حقوقی رایگان - کفیل شدن

باسلام اینجانب در سال 97 کفیل یکی از همکارانم که به اتهام کلاهبرداری شده بود با فیش حقوقی خود شدم منتها ایشان به دادگاه مراجعه نمی کند و من هم نمی توانم او را به دادگاه تحویل دهم با این که متهم جای مشخصی دارد و متواری نیست از رفتن به دادگاه خودداری میکند و برای من ابلاغیه قطع حقوق امده حال چگونه می توانم او را تحویل و ضمانت خود را باطل کنم ایا می توانم از او شکایت کنم

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شما حق شکایت از ایشان را ندارید . فقط می توانید خسارات وارد شده بر خود را پس از پرداخت ، از ایشان مطالبه کنید. ممکن است اجرای احکام با شما همکاری نموده و حکم جلب ایشان را به شما بدهد