مشاوره حقوقی رایگان - اثبات طلب از متوفی

سلام بنده آخرای سال گذشته به دختر عموم مقداری دلار و یورو قرض دادم و فقط 3بار تماس تلفنی داشتیم تا موقع تحویل دلارها و الان یک ماه هست فوت شده،هیچ مدرک یا سند دستی هم از انتقال این پول ندارم
چگونه میتوانم تقریبا اثبات کنم؟ پرینت تماس را میتوانم ارائه بدم ابا توجه به اینکه تا الان یک سال گذشته است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پرینت تماس به شما کمکی نمیکند باید دلایل مستند داشته باشید