مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم حجر

سلام وقت بخیر فردی درسن 80سالگی فوت کردند هیچ گونه پرونده پزشکی وهیچ گوته سابقه بستری دربیمارستان یا اسایشگاه روانی نداشتند وهیچ گونه داروی خاصی دراین زمینه مصرف نمیگردندنزد هبچ روانشناس یا روانپژشکی حتی یکبار هم ویزیت نشده اندو پرونده پزشکی قانونی مبنی برزوال عقل دراین خصوص هم اصلا ندارند فقط سه ماه اخرعمرش بخاطر دیسک کمر وکهولت سن یجا خوابیده بوذندوهوش وه.اس تقریبا کمتری داشتنددوسه نفر شاهد هم ابن موضوع را تاییدمیکنتدحالا سوالم اینه ایا گرفتن حکم حجرفقط وفقط باشهادت شهودبرای این فرد دردادگاه امکانش هست یا خیر؟؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام حجر متوفی؟ اگر مقصودتان در خصوص معاملات و نقل وانتقال اموال در زمان بیماریست بله امکان ابطال آن وجود دارد