مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قبض پارکینگ

سلام
خدا قوت
13 سال پیش به علت عدم بیمه نامه
ماشینم رو تو پارکینگ توقیفات خاموش کردم.
چند سالی قادر به ترخیص نبودم، یکی دو سال میشه که پیگیر ماشینم شدم
از سامانه و راهور استعلام گرفتم، پلاک فعال میباشد و فک پلاک نشده
یعنی مزایده فروش نشده
رفتم پارکینگ ، بعد از چندبار پیگیری گفت که مدارک رو براش ارسال کنم
چند بار ارسال کردم و بعد از چند بار تماس، جواب ، بررسی شد اما همچین پلاکی ثبت نشده ، برگه پارکینگ داری بیار ببینم
* قبض ندارم ولی خودم ماشینم رو اونجا خاموش کردم.
شرمنده که طولانی شد ،
ممنون میشم راهنمایی کنید ،
- متشکرم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدرک را نگه می‌داشتید اما در هر صورت می‌بایست بتوانید به گونه‌ای اثبات کنیددرخواست استعلام از پلیس راهور بدهید