مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم مجازات

باسلام خدمت شما عزیزان...
بنده به جرم 96کیلو تریاک پارسال برج10 دستگیرشدم وتو بازجویی ام گفتم من از5کیلوموادخبردارم چون واقعا هم اون نامردی که اینجور بدبختم به من گفته بود5کیلو و برای بازپرس هم ثابت شد بعد باسندآزاد شدم تا الان که یک سال میگذره اصلادادگاهی نشدم ولی الان ابلاغیه اومده حضوربرای رسیدگی ولی تو پیوست ابلاغیه اینا نوشته بود...،(آقای فلانی که متهم هستید به مشارکت درحمل 96کیلوتریاک باتوجه به دلایل زیر :
1:گزارشات مامورین وضابطین دادگستری.،2:صورتجلسه توزین مواد.،3:کشف مواد در خودروی تصرف متهمین.،4:اقرارمتهم یعنی من مبنی براینکه 5کیلو از موادمتعلق به ایشان است.،5:پرونده شخصیت متهمین پیوست پرونده)
بااحراز ارکان بزه فوق واحراز تقارن آن و توجها به ادله شرعی اقراربه استناد مواد 18و143و171 قانون مجازات اسلامی92وماده 5قانون مبارزه بامواد مخدر مصوب سال1376وبه اصلاحات سال 1389 درخواست صدورحکم مجازات وی می شود .......
وکلای زحمت کش شرمنده طولانی شد میخوام بدونم معنی اینا یعنی چی یعنی حکم کم به من میدن یا زیاد خیلی ممنون میشم پاسخ کامل بدین.....

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بسته به تشخیص مقام قضایی است اما با اقرار شما پرونده قطعی است

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام باتوجه به مجازات سنگین بهتر است وکیل بگیرید توضیحات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کیفرخواست برای شما صادر شده واگر قاضی ادعای 5کیلو را بپذیرد بر اساس همان حکم صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه در تحقیقات ابتدایی یعنی در دادسرا کیفرخواست شما صادر شده است دادگاه محترم در نهایت اقدام به صدور رای می‌نماید