مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصرف زمین توسط همسایه

باسلام،بندە ملکی روخریدم،هنگام انتقال سند به اداره ثبت مراجعەکردم و تغیراتی در اضلاع زمین انجام شد،امامتراژ نە،حال همسایه کناری اومدە،میگە که شمایک متر اومدی داخل زمین من،در صورتی کە ایشون ده متر هم زمینشون از سندش بیشتر هست اما میگە از ضلع شرقی یک متر از زمینش رو تصاحب کردم ،در صورتی ک بندە دقیقا مطابق سند و جواز شهرداری،ساخت انجام دادم،من هم ادارە ثبت به من سند دادە،سند ایشون دفترچە ی هستش اما سند بندە تک برگ،ممنون میشم راهنمای بفرماید،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد و طبق نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر مزاحمتون می‌شود دادخواست رفع مزاحمت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک در مالکین به زمین دیگری تصرفاتی انجام داده باشد طرف مقابل می‌تواند رفع آن را مطالبه نماید