مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بعد از طلاق

باسلام .
من یک پرونده دارم از شوهرم جدا شدم و طلاق گرفتم بعد به من پیام زشت و تهمت میده و میاد تو خونه ای که خودم گرفتم با بچه هام من رو میزنه و بیرونم کرد بعد شکایت کردم و مدرک دارم الان لطفا میشه به من بگید چقدر زندان دارد و جریمه میشود؟ مثلا دیه میده میشه لطفا یکی برام توضیح بده چی میشه.
ممنوم . منتظر جوابتون هستم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست آرای شما بررسی شود

همانطور که عرض شد بعضی از جرایم جزای نقد بعضی حبس و شلاق دارد