مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بدون طلاق زوجه

درود برشما وقت بخیر
همسر بنده به علت یک مشاجره و دعوا و زد و خورد البته فقط یک سیلی الان حدود چهارماهه که رفته خونه پدرش در شمال بنده قزوین هستم
سوالم این هست چطور میتونم بدون اینکه طلاقش بدهم همسر دوم اختیار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و غز زوجه بخواهید که به منزل مشترک برگرده
سپس دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید
اگر زوجه حاضر به تمکین نباشد دادگاه حکم الزام به تمکین صادر می کند و شما بعد از قطعیت حکم می توانید با اخذ گواهی نشوز دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا بابت تمکین شکایت کنید سپس درخواست ازدواج مجدد بدهید