مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت اینترنتی به دلیل عدم ارسال کالا

من یک خرید اینترنتی داشتم از یک سایت به ظاهر قابل اعتماد و از درگاه داخل سایت پول رو زدم ولی چیزی برام نفرستادند چند روز اول که همش دست به سرم میکردند و بعد دیگر جوابم رو نمیدادن فردا میخوام شکایت کنم امیدی هست به سرعت پولم رو پس بگیرم یا اون قدر باید برم و بیام تا بیخیال پولم بشوم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله ، از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شکایت خود را انجام دهید حساب طرف مقابل مسدود می‌شود در آن صورت آن به دنبال شما خواهد آمد تمام حقوق خود را مطالبه کنید