مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن کارت بانکی برای شرط بندی

سلام خسته نباشید من یک اشتباهی کردم 13تا کارت و یک خط سیم کارت و اینترنت بانک دادم به یک آقایی به وعده اجاره کارت بانکی الان از اون قضیه دوماه شد رفتم بانک دیدم همه حسابام مسدود شده و نوشته بود‌جرم قضایی داره باید برم دادگستری تهران
الان نمیدونم چی کار کنم خیلی پشیمونم من 19سالم هست و هیچ سابقه ای ندارم
لطفا راهنمایی کنید در ضمن اون پول هایی هم که تو کارتم واریز برداشت میشده از سایت شرط بندی بوده الان برم همه چی رو به دادسرای تهران بگم امکانش هست با یک تعهد این قضیه تموم بشه یا جرم دارد لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

اجاره دادن کارت بانکی برای شرط بندی اجاره دادن کارت بانکی مسدودی حساب کارت بانکی شرط بندی