مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن کارت بانکی برای شرط بندی

با سلام خدمت شما. اینجانب به علت دیسک کمر و معلولیت چشم چپم مدتی از شرکت بیرون اومدم و بیکار هستم.شخصی به من پیشنهاد داد که بهش کارت بانکی اجاره بدهم و مبلغی بابت هر کارت به من بدهد. من هم پول پیش خونه نداشتم و اجاره خونه چند ماه عقب افتاده بود و به پول نیاز داشتم قبول کردم و دوتا کارت بهش دادم. الان به جرم قمار بازی از من شکایت شده و ابلاغیه برام اومده ولی میترسم برم دادگاه. لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری پول بدبخت هایی که با کارت شما کلاه سرشون رفته را پرداخت کنید و آن خائن را معرفی کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بروید و توضیحاتتون را دهید اگر سو نیت شما احراز نشود برایت میگیرید