مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن وسایل مستاجر مغازه

با سلام
مغازه ای را اجاره کردم دفتر درست کردم سیم کشی کردم و چال سرویس درست کردم بعد تخلیه داخل مغازه مانده است و حالا اجاره رفته مالک هم قصد ندارد اموال را تحویل بدهد آیا میشود به عنوان خیانت در امانت شکایت کرد
تمامی فاکتورها موجود هست و این که شاهد هم دارم
ممنون میشم راهنماییم بکنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا اظهارتامه بفرستید اگر موافق پس دادن وسایل شما نبود شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد وسایل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در وهله اول، اقدام به ارسال اظهارنامه در این ارتباط بفرمائید.