مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله

سلام
200 متر زمین به صورت مبایعه نامه عادی به یک نفر فروختم و حق فسخ ننوشتم و اختیارات هم ساقط میباشد و طبق قرارداد خریدار باید فرداش یک میلیارد تومن به حساب بنده شبا میکرد و پس فرداش در دفترخانه مابقی پول را به صورت چک بانکی میداد تا من هم سند وکالت بنامش بزنم
متاسفانه خریدار پولی پرداخت نکرد و در دفترخانه هم حاضر نشد (و بنده عدم حضور او را گرفتم )
و الان که حدود یک ماه میگذره حتی یک ریال پرداخت نکرده و بعد از چند روز گفت که من زمینت رو فروختم بلافاصله
بنده ابتدا اظهارنامه فسخ و بعد دادخواست فسخ نوشتم
با توجه به عدم حضور ایشان در دفترخانه و عدم پرداخت حتی یک ریال از ثمن معامله بنظرتون دادگاه رای فسخ میده.؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به بررسی مبایعه نامه دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز
متن مبایعه نامه را مطالعه کنم عرض مینمایم