مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق و حقوق و سنوات پدر فوت شده ام

با سلام خدمت وکلای عزیز خواهشا جواب من را بدهید پدر بنده 19 سال در یک ویلا هم شبها نگهبانی میداد روزها هم همه کارهای آن ویلا که 7 جریب است اعم از آبیاری سم مواد و کوددهی درختان و هرسال فصل بهار گل کاری و کندن باغچه ها شستن استخر و جارو کردن چند خیابان موقع میوه ها هم چیدن و آماده کردن برای صاحب هیچ گونه قراردادی هم ننوشته بودن تا سال 98که بابام در همون باغ و موقع آبیاری سکته کردن و بعد از مدتی در بیمارستان فوت شدن که حتی پول بیمارستان رو نداشتیم و این آقا هم چیزی نداد و من برای دریافت حق حقوق پدرم مجبوربه سرایداری در ویلا باغ شدم که طی خشکسالی و و پایین رفتن و شوری و اسیدی بودن آب حدود دو سوم از درختها خشک شدن حال من مدتیست که از باغ بیرون آمدم و قرار شد که حق حقوق پدرم و خودم را بدهند ضمن اینکه حقوقی که به پدرم میداد خیلی کم بود حدود چهار سال بیمه هم کم داشت که داد برای من هم بیمه نداده و قرار بر این شد که کدخدا منشی به وسیله بزرگ محل حل بشه که با بد قولی صاحب باغ حل نشد حال دستور شما عزیزان چیست من چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد