مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک‌ مشاع موروثی

با سلام ممنون از پاسخگویی تون.بنده دو سالی هست که پدرم فوت شده و بنده تنها پسر خانواده هستم یک مادر و سه خواهر مجرد دارم.ماترک مرحوم پدرم یک قطعه زمین کشاورزی یک آپارتمان در شهر دیگری و یک منزل ویلایی در شهر محل سکونتمان.در حال حاضر منزل ویلایی در تصرف مادر و خواهرانم هست که در آن زندگی می‌کنند.من بابت خلع ید منزل ویلایی دادخواست دادم و امروز دادگاه تشکیل شد اما قاضی به طور خیلی قاطعانه حق را به آنها داد و به من گفت که من ب هیچ عنوان خلع ید صادر نمیکنم چون سر پناه اینان است میخواستم بپرسم که مگه طبق قانون استفاده از این املاک منوط به رضایت همه ی وراث نیست؟ وقتی من رضایت نداشته باشم چطور قاضی حق را به آنها میدهد؟ لطفا راهنمایی کنید و بفرمایید پس از صدور حکم قاضی میتونم اعتراض بزنم؟کلا باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کاربر محترم جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً شما فقط دادخواست خلع ید داده‌اید بله این امکان‌پذیر نیست