مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

با عرض سلام بنده حدود سال 1399 با دوستم هرکدام 3 دانگ ملکی 6000 متری مزروعی دارای سند مشاعی خریداری کردم بعد از اینکه خودمان ملک رو تصرف کردیم فروشنده به عنوان تصرف عدوانی از ما شکایت کیفری کرد و ما محکوم به پرداخت جزای نقدی شدیم البته به علت دفاع نکردن درست چون قطعا حق با ما بود . با شریکم به مشکل برخوردیم و من دوباره به تنهایی شکایت کردم با عنوان تحویل کرده و الزام به سنددر دادگاه بدوی در قسمتی موفق شدم ولی در قسمتی نه .اعتراض زدم در تجدید نظر پرونده را به کارشناس دادن و هزینه کارشناس را پرداخت کردم ، کارشناس کامل تایید کرد که حق با من است ولی در رای تجدید نظر اینطور امده که (در خصوص تجدید نظر خواهی اقای ... نسبت به دادنامه مذکور که در پرونده قرار رد دعوی تحویل زمین است با توجه به اینکه ملک با شراکت اقای ... خریداری شده و تحویل ملک مشاع شرایط خاصی دارد بنابراین و در نتیجه دادنامه وفق مقررات قانونی اصدار یافته است و مستند به ماده 355 و 365 قانون ایین دادرسی مدنی تایید میگردد رای صادره قطعی است. یعنی چی؟ به نظر شما چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ملک مشاع باید به دو شریک تحویل داده شود یعنی شخصی که حکم به نفع او صادر شده است برای تصرف در مال مشاع نیازمند اذن تمام شرکا می ‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که رای در دادگاه تجدید نظر قطعی می‌شود می‌توان درخواست اعاده دادرسی نمود