مشاوره حقوقی رایگان - استعفای قیم

بعد از فوت پدر و مادرم ،قیم برادر محجور خود شدم ولی باعث اختلاف شدید خانواده خودم شده یکی دیگر از برادرهایم قبول کردن که به جای من قیم شوند
لطفاً راهنمایی بفرمایید که متن استعفا را بنویسم و کجا مراجعه کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به دایره سرپرستی رجوع کنید
به راحتی امکان پذیر است اگر فرد جدید صلاحیت قانونی را دارا باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شعبه مورد نظر که قیم شده اید و حکم صادر کرده است مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید