مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استعفای قیم چیست

پدری قیم پسر مریضش که سن پسر 45 ساله هست و پسرش دچار بیماری روانی و محجور است و از همسرش جدا شده است و دو فرزند هم دارد آیا پدر می تواند از قیمی پسرش استفعا دهد و آیا نوه ها می توانند از پدر بزرگ خود ارث ببرند ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قیم می تواند اعلام کنند که توانایی اداره امور محجور را نداره و درخواست نصب قیم دیگری کند و تا تعیین قیم جدید مسولیت ایشان پابرجاست .
در مورد ارث نوه از پدر بزرگ در صورتی که اول پدر بزرگ فوت شود و بعد محجور آنگاه نوه ها ارث می برند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید تقاضای استعفای خود را به مرجعی که حکم قیمومت را صادر کرده تقدیم نمایند.نوه ها از پدربزرگ ارث نمیبرند پدرشان در قید حیات است و ایشان ارث میبرند