مشاوره حقوقی رایگان - پیرامون صیغه موقت

یا حق و با سلام.
1. آقا و خانمی صیغه هستند (بدون مدرک رسمی و شاهد) تنها مدارک موجود ذکر این نکته در پیامها و مسیجهای طرفین هست. آیا می توان به این پیامها استناد کرد برای اثبات صیغه.
2. خانم به آقا خیانت کرده و آقا نیز به طور مخفی برای اثبات خیانت خانم گوشی ایشان رو برداشته و تمام پیامها را ذخیره کرده و به او ثابت شده که خیانتی اتفاق افتاده. آیا خانم می تواند از آقا برای اینکار شکایت کند (دسترسی غیر مجاز به موبایل) در صورتی که اگر آقا این کار را نمیکرد نمی شد فهمید که خانم خیانت کرده و راه اثبات وجود نداشت.
3. خانم پس از 30 روز از اخرین رابطه مدرک بارداری را جعل میکند و به آقا میگوید باردار است و آقا پس از بررسی متوجه میشود خانم برای اذیت و آزار مدرک جعل کرده آیا در این خصوص جرمی صورت پذیرفته؟
4. آیا آقا صرفا برای رفع نیاز جنسی از طریق صیغه می تواند از روابط پنهانی خانم با افراد غریب (در حد لاس زدن چت کردن مهمانی رفتن و اینگونه موارد...) چشم پوشی کند و یا خیر بر خورد لازم هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به پیامک‌ها میتواند استناد کرد و شکایت کرد البته پیامک فقط اماره محسوب میشود و شما برای اثبات به دلایل دیگر هم نیاز دارید شما به خاطر تجاوز به حریم خصوصی همسر خود به‌صورت غیرقانونی مجرم تلقی می­شویدبله جعل محسوب میشود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

1.بله2.بستگی به مدرک دارد معمولا جعل3.میتواند شاکی شود