مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام وقت بخیر مادر من سرپرست خانوار ونظافت منزل انجام میده سال گذشته ی نفر از کسایی که مادر من منزلشون نظافت میکردن از مادرم شکایت می‌کنه که طلای ما رو به سرقت بردید مادر من در صورتی که 3ماه بود خود خانم تماس گرفته بودن گفتن فعلا برای نظافت نیان ایشون چون در زندان شاغلن گویا بهتر می‌دونن و با وجود آشنا بدون هیچ حکمی مادر من حمام بودن رفتن قفل ساز آوردن قفل منزل شکستن وارد شدن چیزی پیاده نکردن وبعد رفتن بعد چند وقت مادر من بدون مدرک خاصی به زندان میبرن البته باید بگم مادر من چند سال پیش سابقه سرقت داشت اونم برمیگرده به زمان اعتیادش که وقتی از پدرم جدا شد پاک وبا تمام سختی که داره نون حلال درمیاره .سند هم گرو داره ولی باز داخل زندان وبعضی اوقات به مرخصی میاد آخرین جلسه دادگاه که بصورت آنلاین بود قاضی به مادرم گفته بود شاکی مدارک وفاکتور طلا به دادگاه ارائه نداده برای مادر من شرط گذاشته بودن اگه شاکی رضایت بده شما نرید شکایت کنید مادر من گفته بود 7ماه من زندان بدون دلیل افتادم من کلی قسط اجاره بدهی مونده قاضی گفته بود غرامت میتونید بگیرید ولی الان قاضی منکر اون جلسه میشه و میگه باید پول بدید به شاکی یا شده ی میلیون بدید تا دوباره مرخصی بیاید وگرنه آخرین باره واقعا موندیم چی کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توافقات شما و صورت جلسه‌ها می‌بایست مطالعه گردد