مشاوره حقوقی رایگان - تخلف سازمان مقصد در انتقالی

باسلام
بنده با توجه به بیماری مزمنی که دارم از منابع طبیعی ... به .... منقل شدم. بیماری بنده را پزشک معتمد استان مبدا تایید نمود. اما اداره مقصد بعد از موافقت مامور به خدمت شدن من ... من را به 45 کیلومتری شهر خودم جهت ادامه خدمت مجبور کرده و با توجه به این که مامور هستم امکان هیچ گونه اعتراض ندارم و مرا به لغو ماموریت تهدید می کنند... لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم.؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع درخواست دهید تا بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق عالی‌ترین مقام ارگان مربوطه اعتراض خود را به شکل مکتوب بیان دارید.