مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به دلیل بیماری

انتقال
با وجود کسالت و عارضه جراحی مغز بیمار م. کارمند اموزش پرورش شهرستان شهریار که بیش از 50 بخیه بدلیل شکافتن جمجمه داشته و مدت 1سال است در استراحت مطلق بسر برده و دستورالعمل پزشک شورای پزشکی آموزش پرورش و پزشک معالج مبنی بر انتقال نامبرده به محل سکونت ایشان در کرج و حمایت و رسیدگی خانواده و ممنوعیت سفر طولانی (40کیلومتر رفت برگشت) متاسفانه تاکنون نسبت به این موضوع مسئولین آموزش پرورش شهریار اصرار بر عدم انتقال با عنوان نیاز به ایشان مانع گردیده اند
لطفاً راهنمایی بفرمائید چه کنیم؟ با احترام

پاسخ ها :

انتقالی شغلی به علت بیماری انتقالی شغلی قوانین انتقالی انتقالی