مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی بعلت بیماری

سلام وقت بخیر
متأسفانه در اداره زندان یکی از شهرستان ها بعنوان حسابدار حدوداً 2 ساله که وارد شدم. خانم مجرد هستم که متأسفانه بدون شناخت قبلی از محیط کار و بدون تحقیق از محیط کار وارد شدم به دلیل ترسی که همواره همراه اینجانب هست در این محیط تنها یک سال بعد از ورود مبتلا به اختلال اضطراب شدید و کولیت عصبی روده شدم. میخواستم اقدام کنم برای انتقال به سایر سازمان های تابعه مثل ثبت اسناد. درخواستم رو چطور بنویسم که مورد موافقت قرار بگیره. باتشکر از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،شرایط مریض الاحوال بودن که گفتید ضم درخواست نموده بخصوص مدارک پزشکی ...