مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه برای خواهان

سلام چند وقت پیش با فردی قرار‌تلگرامی گذاشتیم که برای ایشان وقت سفارت بگیرم و در صورت کنسلی 2 تومن کم بشود و تایید کردن اما بعد از کنسلی گفتن نه 2 تومان و میخوام و طبق قرار 2 تومن‌کم‌شد و بقیه مبلغ واریز شده و برای این 2 تومان و خسارت دادرسی و هزینه وکیل شکایت کردن من 28م آذر وقت داشتم شورای حل اختلاف مشهد و من‌ خوانده بودم و کرج بودم نتونستم مراجعه کنم و لایحه دفاعیه دادم به همراه اسکرین شات ها.
امروز 1 دی داشتم سایت ثنا قسمت پیگیری پرونده چک میکردم دیدم نوشته شده که وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضيح از طرفين تجدید و به وقت نظارت تاریخ 3 دی تغییر کرد
اما برای من هیچ احضاریه نیومده .
ممکنه که این برای خواهان‌باشه؟ یا فقط برای شعبه؟
آیا همیشه باید احضاریه بیاد؟ چون نوشته تاریخ سه دی و حداقل چند روز زودتر باید احضاریه بیاد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ممکن است بعدا بیاد یا پیامکش دیردستتون رسیده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً مرجع مورد نظر به هر علتی نتوانسته است علم حاصل نماید مجدد رسیدگی می‌شود