مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور از ملک شخصی

سلام ملکی در همسایگی ملک پدرم بود که متعلق به دایی پدرم میشه که حدودا ده سالی میشه فوت شده که ملکشون از یک کوچه دیگر راه داشت وچون به داخل روستا دسترسی براشون سخت بود پدرم به اندازه دو متر عرض و طول 8متر به داییش راه داد اون هم به طور زبانی و هیچ نوشته ایی رد و بدل نشده الان ملک به پسرشون رسیده سر یک سری مسائل باپدرم اختلاف افتادند پدرم چندین ساله میگه من راهی که دادم میخوام و ایشون هم زود ملک را فروخته آیا میتونیم این واگذاری را لغو کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر حق عبور ارتفاق ساقط نکردین،امکان پذیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند شکایت کند و اعلام کند که در طول این چند سال بدون اجازه رفت و آمد می کردند و چون فامیل بود شکایت نکرده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله پدر شما می‌تواند از تصمیم خود رجوع نماید مانعی ندارد