مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان پيش خريد

با سلام
در تاريخ ٩٧/١١ قرارداد خريد تنظيم شده و ٨٠٪‏ مبلغ پرداخت و ١٠٪ ‏زمان تحويل در تاريخ ٩٨/١٠ و خسارت روزانه ١٠٠ هزار و ١٠٪‏ هم زمان تنظيم سند در تاريخ ٩٨/١٢/١٥ و خسارت عدم حضور ١٠٪‏ كل ثمن معامله بوده و ملک در حال ساخت و در مرحله تيغه بندی بوده و زمان تقريبی تكميل واحد ٥ماه ديگر بوده در صورت عدم حضور گرفتن و ادعای خسارت ايا سازنده ميتواند در تحويل واحد و يا سند ملک تاخير ايجاد كرده و يا بنده را اذيت كند و اينكه اين پرسه چقدر زمان بر ميشود ممنونم كمكم كنيد

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر عدم حضور نگیرید خسارت به شما تعلق نمی گسرد ...حیر اگر تاخیر کند شما می توانید خسارت بگیرید