مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ، انتقال ملک

سلام خانمم 120 عدد سکه از مهریه اش را اجرا گذاشت و منزل مسکونی جز مستثنیات دین قرار گرفت و من منزل را رفع توقیف کردم. در سند ازدواج من متعهد به انتقال سه دانگ از منزل مسکونی هستم به ارزش 150 میلیون که در آینده خریداری میکنم. که الان منزل موجود هست. الان خانمم درخواست الزام به انتقال سند کردند و قاضی دستور موقت توقیف سه دانگ را صادر کردند. خواستم راهنمایی کنید که چطور میتونم از خودم دفاع کنم و سند را انتقال ندهم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

مهر کردی باید بدی

پرسشگر :

چند روز دیگه دادگاهمه یکی کمک کنه لطفا

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خانم شما عکس این سوال را در ردیف بالا استعلام کرده است شما میتوانید از باب تعهد دفاع نمایید

پرسشگر :

باب تعهد چی هست؟؟؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه مبلغ 150 میلیون قید شده است تعهد شما تا همین مقدار است و نه بیشتر

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بستگی به تعهد شما دارد که اولا باید معین و منجز باشد ثانیا تا میزان تعهد شما یاید انجام دهید