مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب هک شده

سلام چند روز پیش از بنده شکایت شده که یک بنده خدایی حسابش رو هک کردن و دیگر با مشخصات کامل بنده حتی کد ملی یک اکانت درست کرده و از سایت اینترنتی خرید کرده حالا برای بنده نه پیام واریز امده نه برداشت نمیدانم چکار کنم الانم حکم جلب بنده امده و وثیقه گذاشتم حاج واج ماندم روحم هم از هیچی خبر نداره یارو طرف هم زنگ بهش زدم گفتم آقا به خدا کار من نبوده میگه پول من رو بدی رضایت میدم میگم چه پولی چه اشی چه کشکی به قران روحمم تا موقع دادگاه از این کارو از این پول خبر نداشته نمیدانم الان تکلیف بنده چیه و باید چه کار بکنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید و دلایل و مستندات و دفاعیات
خود را ارائه نمایید و درخواست ارجاع ‌موضوع به پلیس فتا را نمایید

و شما میتوانید شکوائیه کلاهبرداری را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانی در این خصوص شخصاً مراجعه نمایید وکیل نیز می‌توانید همراه داشته باشید و دفاعیات خود را مطرح بکنید حق شکایت برای شما نیز وجود دارد