مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل طلاق

با سلام
بنده به همسرم وکالت طلاق بلاعزل داده ام
در حدود اختیارات استرداد دادخواست و دعوا و ضم وکیل را از خود سلب و ساقط نکردم.
1)همسرم میتواند از این وکالت نامه استفاده کند؟
2)بنده میتوانم از حدود اختیارات استفاده کنم و دادخواست ایشان را مطابق قانون و ماده 35 آیین دادرسی مدنی مسترد کنم؟
3)تجاوز وکیل معاالواسطه از حدود اختیارات وکالت نامه و تبانی باعث منفسخ شدن وکالت نامه میشود؟
4)در پایان تمامی وکالت نامه های طلاق عنوانی با این شرح که (انجام امور منافی با این وکالت نامه) آمده است، آیا اثری در ماده 35 دارد؟
ضمناً تبصره ذی
طبق ماده 35
بر اساس این ماده، با وجود اینکه وکیل، در تمام امور مربوط به دادرسی، دارای اختیار بوده، اما، اگر موکل، صراحتا، با ذکر موضوع، در وکالت نامه، مواردی مانند اختیار وکیل، در اموری مانند استرداد دادخواست یا دعوا، اعتراض به رای، تجدیدنظر، فرجام خواهی و اعاده دادرسی و سایر موارد مندرج در ماده 35 قانون آیین دادرسی مدنی ر تصریح نکرده باشد، وکیل در خصوص انجام آن ها، فاقد اختیار خواهد بود.
با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهراً با نفس وکالت‌نامه در تعارض است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما میتواند طبق تمامی مفاد از وکالت‌نامه استفاده کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که در حدود اختیارات داده باشید توسط زوجه قابل انجام است