مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل طلاق

با سلام بنده به همسرم وکالت بلاعزل طلاق داده بودم ولی اصلا از متن وکالت چیزی نمیدونستم فقط از روی اعتماد این کارو کردم البته بنده به علت مصرف قرص ترامادول در حالت عادی نبودم و شاهد هم هر تعداد لازم باشه دارم ک مصرف میکردم و خانومم از این قضیه سو استفاده کرد آیا امکان ابطالش وجود داره؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اثبات عدم اهلیت یا عدم قصد شما در زمان امضا، امری دشوار اما ممکن است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با توجه به اینکه وکالت را در دفترخانه داده اید ، این بدان معنی است که سردفتر هم اهلیت شما را در حد مشاهده ی ظاهری و عمومی تایید نموده اند همچنین مصرف ترامادول هم دلیل کافی ای دال بر عدم اهلیت نیست لذا مجموعا بسیار بسیار بعید و دشوار و تقریبا غیر ممکن است که وکالت نامه را بتوانید ابطال کنید