مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیط اعسار بر چک 39 میلیون تومانی

بنده 39 میلیون چک دادم دستی شخصی و الان مبلغش شده 43 میلیون تومان
تقسیط بر اعسار دادم و قرار شده 25ام دادگاه تشکیل بشه
خودم کارمندم و حقوق دریافتی 3/5 میلیون تومان میباشد در ماه
میخاستم ببینم میزان تقسیط ماهانه در صورت تایید قاضی چگونه هس
رای احتمالی چطوری میتونه باشه
ممنون از نظراتتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان و مبلغ اقساط کاملاً به تشخیص قاضی بستگی دارد. در تقسیط دین عموماً یک مبلغ مثلاً 10 میلیون به عنوان پیش پرداخت تعیین می کنند و اقساط ماهانه را با توجه به درآمد تعیین می نمایند مثلاً یک میلیون تومان ماهانه. اعداد فرضی هستند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

نحوه تقسیط براساس اظهارات شما اموال ودارایی های منقول و غیرمنقول و اظهارات شهودی که شما به دادگاه معرفی می کنید و همچنین اظهارات ودفاعیات طرف مقابل شما و در نهایت نظر دادرس دادگاه است و هیچ عرف و روال و رویه خاصی ندارد.